Välkommen till Tamjak Sexshop

Hetaste sexprodukterna

Tamjak Sexshop är din samlingsplats för alla heta och njutningsfulla sexprodukter på Internet. På sajten har vi länkat in många produkter som vi vet är både bra och intressanta. Sajten är främst till för dig som söker sexprodukter och vill ha tips på bra produkter och finna information om dessa. Sexa på!

Le Chick balls (379 kr)

1
Diggar

Köp: Le Chick balls (379 kr)

Bookmark and Share

Le Chick balls (379 kr)Information
Två större kulor i lyxig design. Diameter 3,5 cm. Knipkulor eller rejäla samlagskulor? Du bestämmer själv.

Dessa kulor har en rejäl tyngd, då de väger 70 g vardera. De saknar snöre men tyngden gör att de lätt kommer ut ändå.

Vid inkontinensbesvär
För in kulorna i slidan och använd gärna ett glidmedel tillsammans med kulorna så att de blir lätta att föra in och att ta ut. Knip med dina slidmuskler runt kulorna och håll kvar knipet så länge du orkar.

Regelbundenhet viktigt
Det är bättre att använda knipkulorna 10 minuter varje dag än att du använder dem högst sporadiskt. Utnyttja tiden medan du borstar tänderna på morgonen så att det blir en rutin, då kommer också resultaten.

Extra bonus
När du har övat upp dina slidmuskler kommer du även att kunna få starkare orgasmer. Det är också möjligt att din sexlust ökar i och med att du så ofta fokuserar på dina slidmuskler.

Under samlag
Placera dessa kulor inne i slidan och använd dem under samlag. Kulorna hamnar oftast längst in i slidan och masserar då mannens ollon på ett mycket stimulerande sätt. Även kvinnan kommer att upptäcka kulornas fördelar eftersom de rullar runt och stimulerar inne i slidan.

Det beror helt på var kulorna hamnar hur du/ni kommer att uppleva dem. Det är därför bra att testa olika ställningar så att kulorna kommer till sin rätt.

Många kvinnor är oroliga för att de inte skall komma ut eller på annat sätt försvinna upp i slidan men det kan inte ske. Kulorna är så pass tunga att de kommer ut av sig själva alternativt kan man hoppa lite i sängen.

Medföljer: En liten vit tygpåse för förvaring

Särskilt lämplig för dig som
1. vill träna upp slidmusklerna
2. önskar stora samlagskulor
3. föredrar utan snöre

Förvaringspåse medföljer.
 


Produktinformation om Le Chick balls (379 kr)

  Produktinformationen inlagd för 3350 dagar sedan
Antal styck: 2 st
Kvalité: Mycket bra
Material: Hårdplast
Målgrupp: Par
Produkttyp: Samlagskulor
Produkttyp: Knipkulor
Vikt: 70 gram
Diameter: 3,5 cm
Yta: Slät
Färg: Guld
Färg: Vit
Hårdhet: Mycket hårdCopyright © 2009 Tamjak Sexshop. Alla produkter är inlänkade från olika tillförlitliga köpsidor. Bilderna och och produktbeskrivningarna kommer från Lustjakt.

Free web templates presented by QARTIN