Välkommen till Tamjak Sexshop

Hetaste sexprodukterna

Tamjak Sexshop är din samlingsplats för alla heta och njutningsfulla sexprodukter på Internet. På sajten har vi länkat in många produkter som vi vet är både bra och intressanta. Sajten är främst till för dig som söker sexprodukter och vill ha tips på bra produkter och finna information om dessa. Sexa på!

Red balls (149 kr)

1
Diggar

Köp: Red balls (149 kr)

Bookmark and Share

Red balls (149 kr)Information
Inkontinensbesvär är ett mycket vanligt problem och många kvinnor kan vare sig hoppa eller nysa utan att det kommer några droppar urin. Oavsett om du redan har besvär eller om du vill förebygga, så är dessa kulor ett mycket bra hjälpmedel.

Dessa knipkulor är latexöverdragna (gummimaterial) för bästa hygien och de innehåller en ljuddämpad tyngd i varje kula. Kulorna har en diameter på ca 3,5 cm och de bör användas regelbundet för att förhindra inkontinensbesvär och eventuellt framtida livmodersframfall.

Gör så här
För in kulorna i slidan och använd gärna ett silikonbaserat glidmedel tillsammans med kulorna så att de blir lätta att föra in och att ta ut. Så fort du får in någonting i slidan börjar de små slidmusklerna att arbeta och tyngden i kulorna gör att de rör på sig lite lätt, så att dina muskler får jobba lite mer. Har du svag muskulatur kan du börja med att sitta eller ligga ner och knipa om kulorna. När du blir lite mer tränad kan du gå omkring och kanske t o m hoppa runt utan att kulorna ramlar ut.

Regelbundenhet viktigt
Det är bättre att använda knipkulorna 10 minuter varje dag än att du använder dem högst sporadiskt. Utnyttja tiden medan du borstar tänderna på morgonen så att det blir en rutin, då kommer också resultaten.

Extra bonus
När du har övat upp dina slidmuskler kommer du även att kunna få starkare orgasmer. Det är också möjligt att din sexlust ökar i och med att du så ofta fokuserar på dina slidmuskler.

Sextips
Om kvinnan spänner PC-muskeln (slidmuskulaturen) runt mannens penisskaft kan njutningen stegras, kärleksakten förlängas och dessutom öka chansen att få multipla orgasmer (fler på rad).

Särskilt lämplig för dig som
1. vill förhindra inkontinensbesvär
2. vill förebygga livmodersframfall
3. önskar starkare orgasmer
 


Produktinformation om Red balls (149 kr)

  Produktinformationen inlagd för 3350 dagar sedan
Antal styck: 2 st
Kvalité: Bra
Ljudnivå: Lågt
Material: Gummi
Produkttyp: Knipkulor
Vikt: 100 gram
Yta: Slät
Ytstruktur: Slät
Färg: RödCopyright © 2009 Tamjak Sexshop. Alla produkter är inlänkade från olika tillförlitliga köpsidor. Bilderna och och produktbeskrivningarna kommer från Lustjakt.

Free web templates presented by QARTIN