Välkommen till Tamjak Sexshop

Hetaste sexprodukterna

Tamjak Sexshop är din samlingsplats för alla heta och njutningsfulla sexprodukter på Internet. På sajten har vi länkat in många produkter som vi vet är både bra och intressanta. Sajten är främst till för dig som söker sexprodukter och vill ha tips på bra produkter och finna information om dessa. Sexa på!

Ripples (358 kr)

2
Diggar

Köp: Ripples (358 kr)

Bookmark and Share

Ripples (358 kr)Information
Många kunder efterfrågar en diskret produkt som har varierande användningsområden och de önskemålen kan denna vibrator uppfylla.

Denna fingerstora vibrator är gjord i hårdplast med en silkeslen yta som känns mycket skön mot huden. Formen är vågig för att ge dig mer stimulans.

Vibrationerna är medelstarka och steglösa så att du får den stimulans du önskar. Den är också vattentät så att du kan använda den var du vill.

Du får även med en praktisk förvaringsask i matchande färg.

Vill du ha en klitorisretare, som är enkel att använda både vid ensamma lekar eller som komplement under kärleksakten, då kan denna produkt vara något för dig. Den är också perfekt om du är trång eller tycker bäst om mindre stavar. Storleken gör att du även kan använda den vid anala lekar. Det är med andra ord en mycket användbar produkt som du kommer att få stor glädje av.

Särskilt lämplig för dig som
1. önskar en diskret produkt
2. vill ha klitorisstimulans
3. tycker om vattenlekar
 


Produktinformation om Ripples (358 kr)

  Produktinformationen inlagd för 3359 dagar sedan
Kvalité: Mycket bra
Ljudnivå: Medel
Material: Hårdplast
Medföljer: Förvaringsask
Vattentålighet: Vattentät
Minsta diameter: 1,5 cm
Största diameter: 2 cm
Penetrerande längd: 8 cm
Total Längd: 11,5 cm
Yta: Slät
Färg: Lila
Hårdhet: Mycket hård
Drivkraft: R6, Antal: 1 st
Hastighetsreglering: Steglös
Vibrationsgrad: MedelCopyright © 2009 Tamjak Sexshop. Alla produkter är inlänkade från olika tillförlitliga köpsidor. Bilderna och och produktbeskrivningarna kommer från Lustjakt.

Free web templates presented by QARTIN