Välkommen till Tamjak Sexshop

Hetaste sexprodukterna

Tamjak Sexshop är din samlingsplats för alla heta och njutningsfulla sexprodukter på Internet. På sajten har vi länkat in många produkter som vi vet är både bra och intressanta. Sajten är främst till för dig som söker sexprodukter och vill ha tips på bra produkter och finna information om dessa. Sexa på!

Pleasure pearls (179 kr)

1
Diggar

Köp: Pleasure pearls (179 kr)

Bookmark and Share

Pleasure pearls (179 kr)Information
Upptäck vad dessa kulor kan göra för dig och din partner.

Dessa små kulor väger ca 30 g vardera och är gjorda i vit pärlemorskimrande hårdplast.

Placera dessa kulor inne i slidan och använd dem under samlag. Kulorna hamnar oftast längst in i slidan och masserar då mannens ollon på ett mycket stimulerande sätt. Även kvinnan kommer att upptäcka kulornas fördelar eftersom de rullar runt och stimulerar inne i slidan.

Det beror helt på var kulorna hamnar hur du/ni kommer att uppleva dem. Det är därför bra att testa olika ställningar så att kulorna kommer till sin rätt.

Många kvinnor är oroliga för att de inte skall komma ut eller på annat sätt försvinna upp i slidan men det kan inte ske. Kulorna är så pass tunga att de kommer ut av sig själva alternativt kan man hoppa lite i sängen.

Anm.
Stå ej över klinkersgolv eftersom kulorna eventuellt kan skada golvet.

Bifogas
En liten söt ask i form av en snäcka

Tips
Vissa tjejer med vältränad bäckenbottenmuskulatur kan även använda dessa som knipkulor.

Lite historik
Det står skrivet att för många hundra år sedan var de så kallade Geishorna experter på att i hemlighet tillfredställa sig själva. Dessa tekniker ärvdes från var generation till nästföljande. En av dom bästa teknikerna som Geishorna utvecklade var metallkulorna. Dessa handgjorda små metallkulor var mjuka och lena med en glans som guld eller silver. De bar dem i en liten silkesväska, gömd i en hemlig ficka i deras kimono. Den äldre Geishan talade om att de skulle placera kulorna i vaginan. Med en liten knyck på höfterna skulle kulorna vibrera, skicka signaler genom hela kroppen, stimulera varje erogen punkt i slidan och slutligen leda till orgasm. Det sägs att när att en Geisha behärskade tekniken till fullo så kunde de få multipla orgasmer som varade i flera timmar åt gången.

Särskilt lämplig för dig som
1. vill ge sin partner skön massage
2. tycker om att bli stimulerad själv
3. önskar bli lite trängre
 


Produktinformation om Pleasure pearls (179 kr)

  Produktinformationen inlagd för 3352 dagar sedan
Antal styck: 2 st
Kvalité: Bra
Material: Hårdplast
Vikt: 150 gram
Yta: Slät
Ytstruktur: Slät
Färg: Vit
Hårdhet: Mycket hårdCopyright © 2009 Tamjak Sexshop. Alla produkter är inlänkade från olika tillförlitliga köpsidor. Bilderna och och produktbeskrivningarna kommer från Lustjakt.

Free web templates presented by QARTIN