Välkommen till Tamjak Sexshop

Hetaste sexprodukterna

Tamjak Sexshop är din samlingsplats för alla heta och njutningsfulla sexprodukter på Internet. På sajten har vi länkat in många produkter som vi vet är både bra och intressanta. Sajten är främst till för dig som söker sexprodukter och vill ha tips på bra produkter och finna information om dessa. Sexa på!

Flippervibe (329 kr)

1
Diggar

Köp: Flippervibe (329 kr)

Bookmark and Share

Flippervibe (329 kr)Information
Kvinnan av idag vet vad hon vill, hur och när hon vill ha det och hur hon får det bekvämt. Det är inte en slump att klitorisretare med sele är storsäljare.

Denna klitorisretare har formen av en liten lila delfin, med knottror på undersidan för att kunna stimulera dig på bästa sätt. Den är gjord i silikonmaterial med skön yta som känns behaglig att använda. Nosen och fenan är mycket flexibla och mjuka medan kroppen är lite mer fast. Delfinen spänner du lätt fast med resårband, som även kan justeras så att de passar dig. Du kan också ta bort banden om du tycker de är i vägen.

Vibrationerna är snabba och starka för att du skall få mesta möjliga stimulans och du får fyra olika hastighetslägen att välja mellan så att du kan bestämma takten själv. Kontrollen är bekväm både att hålla i och lättanvänd med sina touchknappar.

Har du svårt att få orgasm och behöver lite hjälp eller du kanske helt enkelt bara vill ha det bekvämt och lustfyllt då kan denna produkt kanske vara något för dig. Denna delfin ger mycket stimulans medan du ligger bekvämt tillbakalutad eller varför inte när du städar.

Denna lilla vibrerande delfin har också den fördelen att den har ganska små mått vilken gör att den inte blir obekväm att använda utan du kan använda den närhelst du önskar.

Särskilt lämplig för dig som
1. vill ha mycket stimulans
2. önskar en bekväm produkt
3. tycker den ska vara liten och diskret
 


Produktinformation om Flippervibe (329 kr)

  Produktinformationen inlagd för 3352 dagar sedan
Kvalité: Bra
Ljudnivå: Högt
Material: Silikon
Vattentålighet: Ej vattentät
Bredd: 4 cm
Höjd: 3 cm
Längd: 10 cm
Vikt: 100 gram
Yta: Slät
Flexibilitet: Medel
Färg: Lila
Hårdhet: Medel
Drivkraft: Batteri R6 (AA)
Antal batterier som krävs: 2 st
Hastighetsreglering: Fasta lägen
Vibrationsgrad: Hårt











Copyright © 2009 Tamjak Sexshop. Alla produkter är inlänkade från olika tillförlitliga köpsidor. Bilderna och och produktbeskrivningarna kommer från Lustjakt.

Free web templates presented by QARTIN